2 MOVE – MEDEWERKERS  !!


 

Marian :

Hoi, ik ben Marian en freelance begeleidster bij 2Move!

Ik werk sinds kort in het BuSO bij jongvolwassenen met autisme, maar heb hiervoor jaren adolescenten met autisme begeleid binnen het gewoon onderwijs en daarbuiten. Mijn hobby’s zijn reizen, schoenen maken, meubels stofferen en nog zoveel meer ; ).Ik kan niet wachten om samen de wereld te verkennen en een leuke tijd te beleven!

Wouter : 

Hallo, ik ben Wouter. Ik ben 28 jaar jong en hou er erg veel van om met mensen bezig te zijn.
Mijn jonge jaren spendeerde ik bij de chiro.
Daarom koos ik ook voor een job in de zorg.
Ik begon als begeleider bij een activiteitencentrum voor personen met een beperking, en was ook jobcoach.
Nu werk ik graag als zorgleerkracht in het lager onderwijs.
 
Mijn hobby’s zijn: acteren, presenteren, zaalvoetbal,..
Ik ben niet graag thuis… 🙂
Daarom kijk ik er ongelofelijk naar uit om samen met jullie te reizen en jullie beter te leren kennen!
Tot snel!!

Tom :

Hoi allemaal, ik ben Tom, één van de reisbegeleiders van 2Move. Ondertussen heb ik al enkele reizen meegedaan, en elke keer weer is het een fantastische ervaring!

Mijn dagelijkse job is sportleraar in het lager onderwijs… Verder hou ik van mountainbiken en tennissen, en het bijhorende streekbiertje achteraf natuurlijk! 🙂

Hopelijk tot op één van de volgende reizen,

groetjes Tom!

Freyja:

Hey,

Ik ben Freyja en werk reeds 6 jaar als opvoedster. Hiervan heb ik het laatste jaar met jongvolwassenen met autisme gewerkt, iets wat ik met hart en ziel doe. Als ik niet aan het werk ben, ga ik enorm graag op reis. Ik kijk er naar uit om deze 2 te combineren, jullie te ontmoeten en samen met jullie een stukje van de wereld te zien. Buiten het reizen, doe ik aan yoga, ga ik graag naar festivals,… Tot snel!

Yoni:

 

Hey! Ik ben Yoni. Ik tel 27 jaren oud en werk al 4 jaar gepassioneerd als begeleider van jongvolwassenen met ASS. Zelf hou ik echt van mijn job en ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ik zou mezelf als sportief en avontuurlijk durven omschrijven, maar hou ook van lekker chillen en gamen! Heb al wat stukjes van de wereld gezien, maar kijk er wel naar uit om nog wat meer stukjes met jullie te ontdekken en ervaren. Tot snel!

Hans 

 

 

Hey, ik ben Hans. De meeste mensen kennen me als een energieke gast die er te jong uitziet voor z’n leeftijd.

Ik ben 35 jaar, papa van 2 stoere jongens en een gepassioneerd muzikant. M’n vrije tijd bestaat dus vooral uit het spelen van gitaar in verschillende bands,  optrekken met de kameraden, snowboarden en koken.

Ik kijk er naar uit om je te leren kennen en een fijne tijd tegemoet te gaan.