2 Move – Reisbegeleiders  !


 

Wouter : 

Hallo, ik ben Wouter. Ik ben 28 jaar jong en hou er erg veel van om met mensen bezig te zijn.
Mijn jonge jaren spendeerde ik bij de chiro.
Daarom koos ik ook voor een job in de zorg.
Ik begon als begeleider bij een activiteitencentrum voor personen met een beperking, en was ook jobcoach.
Nu werk ik graag als zorgleerkracht in het lager onderwijs.
 
Mijn hobby’s zijn: acteren, presenteren, zaalvoetbal,..
Ik ben niet graag thuis… 🙂
Daarom kijk ik er ongelofelijk naar uit om samen met jullie te reizen en jullie beter te leren kennen!
Tot snel!!

Tom :

Hoi allemaal, ik ben Tom, één van de reisbegeleiders van 2Move. Ondertussen heb ik al enkele reizen meegedaan, en elke keer weer is het een fantastische ervaring!

Mijn dagelijkse job is sportleraar in het lager onderwijs… Verder hou ik van mountainbiken en tennissen, en het bijhorende streekbiertje achteraf natuurlijk! 🙂

Hopelijk tot op één van de volgende reizen,

groetjes Tom!

Annelies:

 

Hoi! Mijn naam is Annelies.

Ik werk als actrice en presentatrice.
Door mijn job leer ik telkens nieuwe mensen kennen en dat is iets waar ik enorm veel van hou.
 
Mijn hobby’s zijn reizen, lezen , naar concerten gaan en nieuwe culturen te ontdekken.
Ik kijk er enorm naar uit om jullie binnenkort allemaal te leren kennen.
 

Hasta la Vista !

 

Yoni:

 

Hey! Ik ben Yoni. Ik tel 27 jaren oud en werk al 4 jaar gepassioneerd als begeleider van jongvolwassenen met ASS. Zelf hou ik echt van mijn job en ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ik zou mezelf als sportief en avontuurlijk durven omschrijven, maar hou ook van lekker chillen en gamen! Heb al wat stukjes van de wereld gezien, maar kijk er wel naar uit om nog wat meer stukjes met jullie te ontdekken en ervaren. Tot snel!

Sarah:

 

Dag! Ik ben Sarah, 46 jaar jong, mama van Storm en Bloeme.

Gedurende 24 jaar werkte ik gedreven als begeleidster van o.a.  jongeren en jong volwassenen met ASS.

Ik organiseerde en begeleidde met passie en plezier talloze toffe kampen, zowel in binnenland als buitenland.

Naast immer jeukende reiskriebels, ben ik steeds te vinden voor kleine en grote avonturen; zeilen, zweefvliegen, fietsen, (berg)wandelen, raften, zwemmen, skiën enz. Of ga ik helemaal op in muziek, dans, yoga, een goed boek…of zorg ik bewust voor rust, rust voor alle zintuigen.

Ik kijk er ècht naar uit om jullie te leren kennen en samen op ontdekking te gaan!

 

Lieven:
 
Hey, ik ben Lieven, ik werk sinds 25 jaar bij de politie, eerst in de stad Antwerpen en sinds 5 jaar bij de Politiezone Noord, Kapellen Stabroek. Ik hou mij in mijn vrije tijd bezig met mijn dochter van 19 jaar, ik lees graag, speel een beetje muziek en uiteraard ski ik graag. In 2022 ga ik de eerste keer mee als begeleider bij 2Move en ik vind het een hele eer. Ik ga mijn uiterste best doen om de skivakantie zo aangenaam mogelijk te laten verlopen voor iedereen.
Tot binnenkort!
 

Erwin:

 
Hallo,
 
Ik ben Erwin. Ondertussen de 50 gepasseerd maar nog jong van hart en geest! Al meer als 25 jaar werk ik met jongeren en jongvolwassenen met ASS. Ik doe dit heel graag.
 
Ik ben een rustig persoon en hou van de natuur, de zon. In mijn vrije tijd ben ik actief als bestuurslid bij de plaatselijke voetbalclub, ik ga graag wandelen en ga ik regelmatig eens naar een concert of festival. 
 
Ik heb er veel zin in om samen met jullie op reis te gaan en van alles te beleven! 
 
Groeten, 
Erwin

David:

Dag allemaal, 

Ik ben David. Ik ben ergens in de 40 jaar (:) ), en papa van 2 jongens en een meisje. Veel van m’n vrije tijd gaat naar hen. Verder ga ik graag fietsen en quizzen. Ik ben heel graag onder de mensen, maar rustig een boek lezen of een film kijken kan me ook plezieren.

Ik kijk er naar uit om samen met jullie fantastische reizen te beleven!

Groetjes, David

Heidi:

 
Hello reizigers!
Ik ben Heidi, één van de enthousiaste en immer vrolijke reisbegeleiders van 2Move ?
Na mijn opleiding Verpleegkunde specialiseerde ik me in de loop der jaren verder in geestelijke gezondheidszorg en autisme. Sinds enkele jaren werk ik als woonbegeleidster in een beschut wonen project. 
In het dagelijks leven ben ik mama van 2 tieners, wandelfanaat, energiek maar soms ook lekker lui! Ik kan énorm genieten van de natuur, lekker eten, goed gezelschap… Maar ik denk jullie ook!?
Hopelijk tot op een volgende reis!

Maura:

 
Hoi!
Ik ben Maura en ben een grote reisfanaat!
 
Sinds vier jaar begeleid ik volwassenen met autisme en daarbuiten ben ik ook veel bezig met fotografie. Ik ben altijd te vinden voor een wandeling, een museumbezoek, een concert, yoga, … 
 
Ik kijk er naar uit om mee te reizen!
Tot binnenkort.  
 

Lieselot:

Hoi iedereen! 

Ik ben Lieselot, 28 jaar oud en mag binnenkort voor de eerste keer mee met 2move als reisbegeleidster. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met op stap gaan met vrienden, boeken lezen, zwemmen en naar musicals kijken. Omdat er daarnaast ook nog gewerkt moet worden, ben ik leerkracht en stagebegeleidster Verpleegkunde bij het volwassenonderwijs en werk ik bij als verpleegkundige. 

Ik kijk er enorm naar uit om jullie te leren kennen en nieuwe herinneringen op te doen.

Groetjes!   Lieselot

Martine:

Hey!

 
Ik ben Martine. 
 
Ik werk al vele jaren met mensen met autisme veelal in residentiële setting.
 
Ik geniet van koken, lekker eten, op vakantie gaan en salsadansen.
 
Toneel en ballet kijken zijn mijn favoriete bezigheden in mijn vrije tijd.
 
Tot op een vakantie!

Stefan:

Hoi, ik ben Stefan, een 40-jarige Lierenaar en werk als thuisbegeleider met mensen met een psychische kwetsbaarheid. Naast mijn job hou ik enorm van koken, cultuur, muziek, natuur en lezen. Ik ben sportief en probeer wekelijk te mountainbiken, zwemmen en lopen. In de winter trek ik naar de bergen om te gaan snowboarden. In de zomer hou ik van camperen en festivals.  Reizen/avontuur zijn een passie alsook onder de mensen zijn. Ik kijk dus enorm uit om dit samen met jullie te doen. Mijn kat “Trixie” zal even minder tevreden zijn…

HILDE

Hoi allemaal,
Ik ben Hilde. Ik werk ongeveer 25 jaar als begeleider van kinderen met ASS.
Ik ben mama van Floor en Sem.
In mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig. Ik hou van wandelen , fietsen en tuinieren. Ook van een
boek lezen of een museum bezoeken kan ik erg genieten.
Ik kijk er alvast heel erg naar uit om met jullie op stap te gaan!

Groetjes,
Hilde

SOFIE:

Hoi,

Ik ben Sofie, 31 jaar oud. 
 
Ik geniet enorm van lekker eten, zon, zee, strand en palmbomen. Graag ga ik op reis en ben ik omringd door mensen. Ondertussen zag ik al verschillende werelddelen en ben ik aan het werk als hulpverlener. In mijn vrije tijd ben ik graag sportief bezig.
Ik zou mezelf omschrijven als een eerlijke en goedlachse verschijning. 
 
Ik kijk er enorm naar uit om met jullie te reizen en samen een leuke tijd te hebben!
 
Tot snel, 
Groetjes 
Sofie

ANN:

Hallo allemaal, ik ben Ann. Ik werk parttime als bankbediende, dus geen ASS-gerelateerde job. In mijn privé leven daarentegen heb ik wel veel contact met mensen met ASS. Ik ben moeder van twee jongvolwassen zonen en stilaan schuif ik op naar de pensioengerechtigde leeftijd.

Tijdens mijn jeugd ging ik vaak op kamp met de jeugdbeweging en andere organisaties. Dat was de kiem voor mijn allergrootste passie en hobby: avontuurlijk en sportief reizen!

Trektochten, skiën, canyoning, rafting, huskytochten, noem maar op. Ik kon en kan er maar niet genoeg van krijgen en zo ben ik ongeveer 20 jaar geleden gestart als reisbegeleidster van wandel- en multisportreizen met kleine groepen naar uiteenlopende windstreken en culturen.

Ik hoop dat ik al deze ervaringen kan gebruiken om een steentje bij te dragen tot leuke, deugddoende reizen voor en met jullie!