2 MOVE – MEDEWERKERS  !!


 

Marian :

Hoi, ik ben Marian en freelance begeleidster bij 2Move!

Ik werk sinds kort in het BuSO bij jongvolwassenen met autisme, maar heb hiervoor jaren adolescenten met autisme begeleid binnen het gewoon onderwijs en daarbuiten. Mijn hobby’s zijn reizen, schoenen maken, meubels stofferen en nog zoveel meer ; ).Ik kan niet wachten om samen de wereld te verkennen en een leuke tijd te beleven!

Wouter : 

Hallo, ik ben Wouter. Ik ben 28 jaar jong en hou er erg veel van om met mensen bezig te zijn.
Mijn jonge jaren spendeerde ik bij de chiro.
Daarom koos ik ook voor een job in de zorg.
Ik begon als begeleider bij een activiteitencentrum voor personen met een beperking, en was ook jobcoach.
Nu werk ik graag als zorgleerkracht in het lager onderwijs.
 
Mijn hobby’s zijn: acteren, presenteren, zaalvoetbal,..
Ik ben niet graag thuis… 🙂
Daarom kijk ik er ongelofelijk naar uit om samen met jullie te reizen en jullie beter te leren kennen!
Tot snel!!

Tom :

Hoi allemaal, ik ben Tom, één van de reisbegeleiders van 2Move. Ondertussen heb ik al enkele reizen meegedaan, en elke keer weer is het een fantastische ervaring!

Mijn dagelijkse job is sportleraar in het lager onderwijs… Verder hou ik van mountainbiken en tennissen, en het bijhorende streekbiertje achteraf natuurlijk! 🙂

Hopelijk tot op één van de volgende reizen,

groetjes Tom!

Freyja:

Hey,

Ik ben Freyja en werk reeds 6 jaar als opvoedster. Hiervan heb ik het laatste jaar met jongvolwassenen met autisme gewerkt, iets wat ik met hart en ziel doe. Als ik niet aan het werk ben, ga ik enorm graag op reis. Ik kijk er naar uit om deze 2 te combineren, jullie te ontmoeten en samen met jullie een stukje van de wereld te zien. Buiten het reizen, doe ik aan yoga, ga ik graag naar festivals,… Tot snel!

Yoni:

 

Hey! Ik ben Yoni. Ik tel 27 jaren oud en werk al 4 jaar gepassioneerd als begeleider van jongvolwassenen met ASS. Zelf hou ik echt van mijn job en ben ik steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Ik zou mezelf als sportief en avontuurlijk durven omschrijven, maar hou ook van lekker chillen en gamen! Heb al wat stukjes van de wereld gezien, maar kijk er wel naar uit om nog wat meer stukjes met jullie te ontdekken en ervaren. Tot snel!

Sarah:

Dag! Ik ben Sarah, 46 jaar jong, mama van Storm en Bloeme.

Gedurende 24 jaar werkte ik gedreven als begeleidster van o.a.  jongeren en jong volwassenen met ASS.

Ik organiseerde en begeleidde met passie en plezier talloze toffe kampen, zowel in binnenland als buitenland.

Naast immer jeukende reiskriebels, ben ik steeds te vinden voor kleine en grote avonturen; zeilen, zweefvliegen, fietsen, (berg)wandelen, raften, zwemmen, skiën enz. Of ga ik helemaal op in muziek, dans, yoga, een goed boek…of zorg ik bewust voor rust, rust voor alle zintuigen.

Ik kijk er ècht naar uit om jullie te leren kennen en samen op ontdekking te gaan!

 

JOKE:
 
Hoi,
Ik ben Joke. Begin januari zit ik op tram 3 (ohja, joepiejee!). Ik ben heel graag omringd door mensen! Daarom heb ik er indertijd ook voor gekozen om orthopedagogie te gaan studeren. Momenteel werk ik al 3 jaar super graag met jongvolwassenen met autisme.
 
In het verleden was ik een trotse scoutster. Op kamp en scoutsweekendjes gaan, vond ik de max! Ik ben iemand die open staat om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe avonturen aan te gaan. Ik ben heel zorgzaam (2 zotte beagle hondjes in huis) en hulpvaardig. Af en toe wat sporten doet me ook wel deugd! Verder drink ik graag al eens een glas onder goed gezelschap en ontspan me ‘t liefste in ‘t zeteltje met een dekentje en een goeie serie of film! Wat ik nog allemaal graag doe en minder graag doe, zullen jullie nog wel ontdekken!
 
Ik kijk er alvast MEGA hard naar uit om jullie te leren kennen en samen te kunnen genieten van een heerlijke vakantie!
 
Grtjes,
Joke