Vrijdag 8 oktober 2021 - zondag 10 oktober 2021

Wandelweekend GR5 Route -VOLZET-

310€ pp - All in! (incl. BTW)
Meer info
Boek nu

Waar: Kalmthoutse Heide tot Brecht

Wanneer: vrijdag 8 oktober tot Zondag 10 oktober 2021

Het is de bedoeling om in verschillende etappes de route van de GR5 door België te wandelen. De GR5 is een langeafstand wandeling die loopt van ‘de hoek van Holland’ tot Nice. Wij lopen het stuk tussen Kalmthout en het drielandenpunt België, Duitsland, Luxemburg.Dat doen we gelukkig niet in één weekend. 😊

Twee of drie weekends per jaar zal een wandelweekend georganiseerd worden.

We vertrekken steeds waar we het vorig weekend eindigde. We vertrekken en eindigen steeds in de buurt van een station.

Je kan de volledige wandeling meedoen maar je kan er ook voor kiezen één of enkele weekends mee te gaan. Er is geen verplichting om het volledige traject mee te doen.

We zullen slapen in een bed&breakfast of in een hotelletje dat op onze route ligt. ’s Morgens ontbijten we waar we slapen.

’s Avonds eten we daar ook of elders in de omgeving, afhankelijk van de mogelijkheden. We nemen lunchpakket en voldoende drinken mee voor tijdens de wandeling. De bedoeling is dat we tussen de 20 en 25 km per dag wandelen.De bedoeling is dat je zelf je kleding in rugzak meeneemt op de wandeling.

De eerste etappe:

Het eerste wandelweekend is al een “specialleke”.

We vertrekken aan de Kalmthoutse Heide. Omdat dit zo een mooi natuurgebied is, kunnen we daar niet snel snel doorwandelen. We reserveren de hele eerste wandeldag om een route te maken door de Kalmthoutse Heide. We slapen twee nachten in hetzelfde hotel.

Traject:

Vrijdag:  ’s avonds aankomen in ons hotel, diegenen die willen kunnen nog iets samen drinken. We gaan vroeg slapen om de dag nadien vroeg en fris te kunnen wandelen.

Zaterdag: wandelen in de Kalmthoutse Heide.

De Kalmthoutse Heide noemt men ook wel het Grenspark. Het is een natuurgebied van 60 km² dat zowel op Nederlands als Belgisch grondgebied ligt. De weidse, ongerepte landschappen van heide, vennen, bossen, duinen, weilanden en polders wisselen elkaar af.

Er zijn in het park verschillende bewegwijzerde wandelingen. Wij kiezen voor de wandeling van  24 km.

Zondag wandelen we van ons hotel Jerom tot Brecht.

We beginnen dan écht gaan de GR tocht. We volgen de wegwijzers. Op onze weg passeren we de dorpen Kalmthout, Achterbroek, Sterbos en Wuustwezel.

ACCOMMODATIE

We komen vrijdagavond aan om zaterdag uitgerust aan onze wandeldag te kunnen beginnen.  (exacte uren worden nog meegedeeld na inschrijven)

We slapen twee nachten in Hotel Jerom. Dit hotel is naast de Kalmthoutse Heide gelegen. We verblijven er in kamers van twee personen. Er is een inloopdouche, kleine ijskast en wifi.

We ontbijten in ons hotel en nemen daar een lunchpakket mee voor onze wandeldag.

Zaterdagavond:

Zaterdagavond gaan we, na een deugddoende douche, iets eten in  ‘De Heihoeve’, een restaurant gelegen naast het hotel. Onze plaats is alvast gereserveerd.

Je kiest zelf uit de kaart wat je wil eten.

DATUM EN PRIJS:

Datum : vrijdag 8 oktober tot zondag 10 oktober 2021

Prijs:      310 euro ALL-IN ! (- 120 euro PVB)

Inclusief:

– 2 overnachtingen met ontbijt en lunchpakket.

– Uitgestippelde wandelingen.

– Zaterdagavond avondmaal in De Heihoeve.

– Begeleiding 2Move ter plaatse.

Exclusief:

Vervoer heen en terug.

ACTIVITEITEN

Hier zijn we snel uitgepraat: WANDELEN 😊

Uiteraard zijn er ook nog nog de gezellige avonden waarop we nog wat nakeuvelen over onze dag en de spelletjesdoos bovenhalen voor de liefhebbers!

Algemene info & voorwaarden:

Verzakingsrecht

De consument beschikt niet over het recht om van een aankoop af te zien.

Hoewel artikel 47 van de Wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming bij de verkoop op afstand in een termijn van 14 kalenderdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan herroepen is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website.

Ingevolge het KB van 18 november 2002 (artikel 139§2 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld.

Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.

Verzekering

Alle reizigers zijn verzekerd via:
Season Story bvba
Wijnegemsesteenweg 4
2970 ’s Gravenwezel
Ondernemingsnummer: BE0662361431

Verzekerd tegen financieel onvermogen bij verzekeringsmaatschappij:
AMLIN
Koning Albert II laan 37
1030 Brussel

We zijn aangesloten bij:

Vlara
Steenweg op Antwerpen 26
2300 Turnhout
Ph: +32-14.730.430.
Gsm: + 32-0475.789.375
BTW: BE 0860.472.053

Boeken

[contact-form-7 404 "Not Found"]