Donderdag 25 mei - zondag 4 juni 2023

Amerikareis: Roadtrip van LA naar Las Vegas

VOLZET!!!!!!
Meer info
Boek nu
 • Algemeen
 • Accommodatie
 • Activiteiten
 • Praktisch
 • Datum & prijs

Amerikareis  25 mei 2023 tot 4 juni 2023

 2 Move steekt de oceaan over!               

Algemeen: Roadtrip door West Amerika, van Los Angeles naar Las Vegas.

Waar:  West Amerika (LA, Palm Springs, Hollywood, Grand Canyon,Route 66, …)

Wanneer: Van 25 mei 2023 tot 4 juni 2023

Deze 10-daagse reis brengt ons naar het westen van de Verenigde Staten. We landen in Los Angeles en trekken van daar naar onze eindbestemming Las Vegas. Met deze reis kunnen maximaal 10 deelnemers mee. We trekken door het weidse Amerikaanse landschap met luxe ‘Multivans’( zie foto bij ‘praktisch’), waarin elke keer 5 deelnemers zitten. We maken een roadtrip en zullen de prachtigste vergezichten tegenkomen, afgewisseld met woestijnlandschappen, nationale parken, enz..

Overnachten doen we bijna elke dag in een ander hotel. Dat zorgt ervoor dat we zo veel mogelijk van het fantastische Amerika kunnen genieten.

Reisverloop:

25 mei: Brussel-Los Angeles

We stijgen in Zaventem op om 9u45, en landen om 14u55 plaatselijke tijd in Los Angeles. We halen onze wagens op en trekken naar ons hotel . We verkennen de omgeving en de stad of rusten wat uit aan het zwembad.

26 mei: Los Angeles

Nog een dag in Los Angeles en omgeving, aanraders zijn hier een bezoek aan Hollywood en Beverly Hills. Universal Studio’s staat ook op het programma voor de liefhebbers en wie wil kan ook de stranden van LA bezoeken (Venice beach bvb).

27 mei: Los Angeles- Palm Springs- Joshua Tree –Havasu Lake

Op tijd uit de veren vandaag want we rijden het binnenland in en maken stops in de jet-set stad ‘Palm Springs’ en het nationaal Park ‘Joshua Tree’. Onze eindbestemming van vandaag is Havasu Lake, waar we nog een wandeling kunnen maken aan het feërieke meer.

28 mei: Havasu Lake – Grand Canyon

4 uurtjes rijden vandaag met als eindbestemming de majesteuze Grand Canyon. We gaan daar zeker naar de indrukwekkende zonsondergang kijken en genieten! Op weg naar die Grand Canyon rijden we een stuk langs de historische ‘Route 66’, bekend van veel films en verhalen. We stoppen zeker ook in één van de authentieke dorpen zoals Kingman en Oatman.

29 mei: Grand Canyon- Page

We worden wakker in het Grand Canyon Park, en rijden eerst nog langs de mooiste uitkijkpunten. Dan zetten we onze tocht verder naar het stadje ‘Page’, waar we de Antelope Canyon gaan bezoeken met een gids. Hier zullen we prachtige foto’s kunnen nemen!

’s Avonds kunnen diegenen die willen nog meegaan naar de zonsondergang bij ‘horseshoe bend’, een bizarre kronkeling van de Colorado-rivier. Of een beetje ontspannen in het hotel of het stadscentrum.

 

30 mei : Page (Lake Powell)

Vandaag overnachten we in hetzelfde hotel en kunnen onze valiezen blijven staan. We rijden we vanuit ons hotel naar het vlakbij gelegen Lake Powell . Daar staan enkele boten voor ons klaar waarmee we kunnen rondvaren tussen de canyons en de verschillende meren. Een topdag!

 

31 mei:Page- Bryce Canyon

We verlaten Page en zetten koers naar de Bryce Canyon, het decor van vele bekende westernfilms. Ondertussen zijn we dan ook de staat Utah ingereden, waar we de klok een uurtje terugzetten. De avonturiers onder ons kunnen in Bryce een tocht (2,5u) te paard doen, waarop je alle verborgen hoekjes en grotten van het gebergte kan ontdekken.

 

1 juni: Bryce Canyon –Las Vegas

Vanuit Bryce rijden we door het ‘Zion National Park’ richting onze eindbestemming Las Vegas.

 Onderweg rijden we ook nog door de ‘Valley of Fire’ , een indrukwekkend stuk weg van een 20-tal km, die door z’n rode kleur wel in brand lijkt te staan.

Even later zien we in de verte al ‘Sin City’ (Las Vegas) opduiken, met zijn wereldberoemde strip en tientallen thema-hotels.

 

2 juni: Las Vegas

Na onze eerste nacht in Vegas slapen we wat langer uit want we hebben nu onze eindbestemming bereikt. We gaan zeker een wandeling langs alle thema hotels en casino’s maken. Tijdens die tocht komen we middeleeuwse kastelen, pyramides, de Eiffeltoren, New York, Ceasar’s paleis, gezonken piratenboten, enz…  tegen! Pure kitsch, maar dat moeten we zeker gezien hebben! Met een beetje geluk kunnen we voor een prikje ook nog enkele bekende artiesten aan het werk zien…

 

3-4 juni: Las Vegas –Brussel

Vroeg uit de veren vandaag want in de voormiddag stijgen we terug op richting Brussel en zit onze fantastische reis er al op… We landen rond 10u30 terug op Zaventem (4juni).

 

Accommodatie:

We slapen steeds in hotels in 2-persoonskamers met aparte bedden.

In de Grand Canyon slapen we in tenten die voor ons reeds opgesteld worden. Ook hier is alles voorzien en hoef je dus niets extra voor mee te nemen.

Activiteiten

Deze reis is een ‘roadtrip’, wat betekent dat we wel wat tijd in onze comfortabele multivans gaan doorbrengen, en van daaruit al een mooi beeld krijgen van dit stuk van Amerika. We cruisen door de staten Californië, Arizona, Utah en Nevada.

Alle toegangen tot de nationale parken zijn inbegrepen, eventuele inkomgelden (bvb pretpark, musea, …) zijn ter plaatse te betalen.

Zoals steeds op onze reizen is geen enkele van de activiteiten verplicht!

Bezienswaardigheden:

-Los Angeles

-Joshua Tree Park

-Lake Powell

-Horseshoe Bend

-Zion National Park

-Antelope Canyon

-Bryce Canyon

-Las Vegas Strip

-Hoover Dam

-Zwemmen

-Relaxen

-Enz, enz,…

Praktisch:

Waar:  Roadtrip van Los Angeles naar Las Vegas.

Wanneer: Van donderdag 25 mei tot en met zondag 4 juni 2023.

Prijs: 3280 euro pp (PVB 960 euro)    

Onze vlucht zal een twaalftal uur duren. Er is onboard  entertainment  (films, spelletjes,… op je persoonlijke scherm voor je) voorzien, net als eten en drinken.  (zit bij in de prijs)

Deze 10-daagse reis  brengt ons door 4 Amerikaanse staten , Californië, Arizona, Utah en Nevada.

Er kunnen 8 deelnemers mee, we verplaatsen ons in 2 grote ‘Multivans’ waarin plaats is voor 6 personen. We rijden bijna elke dag wel een paar uurtjes met de wagen om onze volgende bestemming te bereiken. Onderweg zijn er natuurlijk ook fantastische dingen te zien en te beleven!

Van de activiteiten is er geen enkele verplicht, zoals steeds op onze reizen. Uiteraard wordt er wel verwacht dat je ’s ochtends mee in de wagen stapt ☺.

Onze hotels of lodges (hotels in de nationale parken) zijn steeds met zorg uitgekozen, de meeste beschikken over een zwembad en wifi op de kamer. Hou er rekening mee dat je op een tweepersoonskamer slaapt.

Voor de  maaltijden zoeken we steeds een gezellig plaatsje onderweg. Dit is niet inbegrepen in de prijs. Over het algemeen vallen de prijzen van eten en drinken in Amerika goed mee.

Wil je je inschrijven voor deze vakantie? Wees er snel bij, de plaatsen zijn beperkt! Eens je ingeschreven bent helpen wij je met alle documenten die nodig zijn om naar Amerika te kunnen reizen. Ook op de luchthavens zullen wij alle formaliteiten regelen.

Alle info over wat je zeker moet meenemen in je koffer en wat niet, krijg je nog in onze uitgebreide reisbeschrijving eens je ingeschreven bent.

We komen zoals voor al onze reizen graag én vrijblijvend langs om je wat meer uitleg te geven, dus geef gerust een seintje!

Datum: Van donderdag 25 mei tot en met zondag 4 juni 2023

Prijs: 3280€ pp  (prijs begeleiding valt onder PVB, = 960 euro pp + 21% btw)

Inclusief:

 • Vlucht heen en terug
 • Alle overnachtingen
 • Transport van/naar de luchthaven in Amerika
 • Roadtrip (benzine, autohuur, taxen, …)
 • Begeleide tour Antelope Canyon
 • Dag op Lake Powell met powerboat
 • Toegang tot de nationale parken
 • Hulp bij Esta -formulier en reispaspoort
 • Resort fees Las Vegas
 • Ontbijt
 • Een onvergetelijke ervaring!!

Exclusief:

 • Toegang tot pretparken,musea, ed..
 • Maaltijden (middag /avond)
 • Eigen reisverzekering
Algemene info & voorwaarden:

Verzakingsrecht

De consument beschikt niet over het recht om van een aankoop af te zien.

Hoewel artikel 47 van de Wet betreffende de marktpraktijken en consumentenbescherming bij de verkoop op afstand in een termijn van 14 kalenderdagen voorziet waarbinnen de consument de overeenkomst kan herroepen is dit herroepingsrecht niet van toepassing op de contracten gesloten via deze website.

Ingevolge het KB van 18 november 2002 (artikel 139§2 Wet marktpraktijken en consumentenbescherming) worden overeenkomsten op afstand betreffende diensten voor logies, vervoer, het restaurantbedrijf en vrijetijdsbesteding onder bepaalde voorwaarden vrijgesteld.

Deze uitzondering voor de toeristische sector werd ingegeven door de specificiteit van de in deze sector geleverde diensten en is in overeenstemming met Europese richtlijn betreffende de verkoop op afstand, die eveneens een uitzondering voorziet voor diensten betreffende logies, vervoer, het restaurantbedrijf en de vrijetijdsbesteding.

Verzekering

Alle reizigers zijn verzekerd via:
Season Story bvba
Wijnegemsesteenweg 4
2970 ’s Gravenwezel
Ondernemingsnummer: BE0662361431

Verzekerd tegen financieel onvermogen bij verzekeringsmaatschappij:
AMLIN
Koning Albert II laan 37
1030 Brussel

We zijn aangesloten bij:

Vlara
Steenweg op Antwerpen 26
2300 Turnhout
Ph: +32-14.730.430.
Gsm: + 32-0475.789.375
BTW: BE 0860.472.053

Boeken


ManVrouwJaNee


JaNee


JaNee